Kotteraar

Solliciteer
121 dagen geleden Vast
Categorie: Technici, Metaalbewerking
Branche: -
Uren per week: 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -

Introductie

Kotteraar, geen dag is hetzelfde. Geen massa’s maar enkel stuks. Soms groot, zwaar maar bijzonder werk! Je moet het aandurven. Zoek je een nieuwe uitdaging reageer dan op deze vacature.

Organisatie

Als je wilt kun je komen werken bij een Europees bekend bedrijf met naam en faam. Daar waar het gaat om revisie van grote grijpers voor alle grote merken ben je hier aan het juiste adres. Hier ontwikkelen we diverse grijpers, we produceren en reviseren hydraulische, twee of vierdraads overslag- en baggergrijpers.

Functie

De grijper die je onder behandeling krijgt is soms wel 33 kuub groot! Dat is een mooie uitdaging! Als Conventioneel Kotteraar bij dit bedrijf is echt geen dag hetzelfde! De diverse grijpers waar je aan werkt tillen nagenoeg alles. Voor 40 uur per week zijn zij op zoek naar een ijzersterke kotteraar. Je moet dan denken aan grijpers voor alle grote merken. Je werkt vanaf tekening en zorgt dat de onderdelen op de juiste wijze bewerkt worden. Voorkomende renovatiewerkzaamheden betreffen gaten dieper maken en/of verbreed moeten worden of nauwkeuriger afgewerkt moeten worden. Het betreft vooral het grovere metaalwerk. Deze grijpers worden wereldwijd gebruikt in de op- en overslag: bouwmaterialen, baggerwerken enzovoort. Jij werkt, samen met je directe collega’s, om mooie producten af te leveren.

Functie-eisen

  • Ervaring vanuit opleiding of werkomgeving in het Verspanen (Kotteren).
  • Ervaring met grote en zware materialen.
  • MBO (LTS+ en/of MTS) opleiding richting de metaal is een pré.

Aanbod

  • Een fulltime functie voor 40 uur
  • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen Werktijden tussen 06.00 uur en 17.00 uur, afhankelijk van de opdracht en duur
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen doormiddel van cursussen en opleidingen
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
vacature